To je jedan od najboljih indijskih psihijatrijske bolnice. Je Li To Dovoljno?

svet zdravlja stetoskop

Nevjerojatno, što ljudsko tijelo može napraviti - posebno kada je u pitanju prirodni zdravlje i samoiscjeljenje. Dodatne medicinske procedure, kao što su terapeutska masaža može biti korisna u postizanju optimalnog zdravlja i blagostanja. Bol rada, na primjer, mogu se ublažiti uz pomoć masaže. Druge uobičajene zdravstvene probleme, kao što su tjeskoba i bol u leđima može biti znatno smanjena, a masaža s terapijom. Primjer za bolje objasniti situaciju s takvim ljudima može ilustrirati na sljedeći, kad obiteljske druženja ili odmor planira, osoba s mentalnim poremećajem ličnosti ne povezati s bilo kim i pokušava biti daleko od gužve, oni imaju tendenciju da ne obraća pažnju na zabavama i obično, uroniti u sebe. Ljudi uopće teško razumjeti ili družiti se s takvim ljudima, kao što oni nisu pokazali nikakav interes u njemu. Osim toga, jedna od najvažnijih karakteristika psihičku osobnost bolesti je ono što se obično ne pružaju jake emocije kao što su ljutnja, radost i tuga, kao i kritike i odobrenja ne utječe na njih. Ih pljuvati na ono što društvo misli o njima ili se odnose na njih, postaje teško za takve ljude, da imaju neke jake emocije.

Stigma-to je drugi razlog postoje prepreke u čeznula za mentalno zdravlje, shvativši njegu stereotipa može ih oštetiti života i odnosa, kao i osramotiti i izazvati strah od toga što njihovi vršnjaci mogu razmišljati o njima, kako oni mogu trebati usluge mentalnog zdravlja. Kako sam prvi put zatražila liječničku pomoć zbog straha mojoj obitelji, doživio sam stid i počeo bojati onima koje imam su povezani sa prijateljima zbog moje veze s mentalnim zdravljem i uzimati lijekove, zauzdati svoje droge i bolesti, koje одолевают mene. Nisam mogao platiti za usluge, kao što sam bio među radovima; na kraju sam prestao sretati se s terapeutom. Ali vrijeme je prolazilo i mi pomogao počevši od državnog financiranja i mogao nastaviti liječenje. Ovo je samo kratki epizoda od prepreka mi je morala prevladati, uostalom, kao i mnoge koji se zalaže za bolji život, slobodan od svoje mentalne barijere.

Franklin, u sredini četrdesetih godina, bio je oženjen za Helen već više od 25 godina i imaju 4 djece. Za promatračima, Franklin i njegova supruga bio prekrasan brak i partnerstvo, ali da nitko nije shvatio da je tamo često bili u dugim vremenskim razdobljima, kada Helen neće razgovarati s Franklin - tjedna. Najmanji okidači mogu izazvati novo poglavlje молчанку. Da budem iskren, Franklin je bio, kao i obično, зачинщиком rok ne djeluje kao njegova supruga. Značajna razlika je u tome što je Franklin nije mogao izdržati tako dugo, kao njegova supruga. Nakon pola dana ili da je više", što je bio problem i spreman je vratiti ravnotežu i biti normalan. No Helen je bio tvrdoglav i teška osoba, koji razmišlja bi i dati mu prehlade ramena za ono što se činilo zauvijek.

Za nekoliko godina nastava medicine, radio sam sa stotinama žena s inkontinencijom. Većinu vremena to su bile žene koje su rodile djecu.


Smatra se da žene koje su rodile djecu, naravno, moglo bi se očekivati, stres inkontinencija dolje na cesti. To je stari način razmišljanja. To je imalo smisla u to vrijeme.
Međutim, kao što smo već shvatili, sve više i više o ovoj čest i vrlo stresan problem, otkrili smo da to nije tako jednostavno, kao što je istezanje tkiva porođajnog kanala u procesu poroda. Sve nas učili da je ženama potrebno je raditi vježbe za zdjelicu za jačanje mišića zdjelice Kegelove Vježbe, da se smanji simptome stresnog i urinarne inkontinencije.

Opet, ovo je vrlo pojednostavljen pristup u retrospektivi. Potpuno novi koncept onoga što se događa s мочевыделительным incontinence (UI) i da je nastao kao znanost razvija se.

U vrijeme mog projekta Magellan, saznao sam više nego samo pro osiguranja Medicaid. Osobito u vrijeme sjene po liječnicima, saznao sam o različitim vrstama zanimanja, razlike u radu u određenoj demografije, i različito liječnici raditi bilješke. Do ovog ljeta nisam znao razliku između unutarnjeg doktora i obiteljskih liječnika.


Saznao sam da obje čine slične stvari, ali domaći liječnici ne liječe djecu. Osim toga, saznao sam da je nakon medicinske škole, kada ulazite u upis, možete odabrati ili obitelj relaciji medicine ili unutarnjem putu medicine.

Nakon tih godina, domaći liječnici mogu ići na specijalizaciju u drugim područjima, gdje obiteljskih liječnika dosta skup za obiteljske liječnike. Tako da, kada idem na medicinski fakultet, ako želim raditi u određenoj disciplini, kao što su kirurgija, ja bih uzeo unutarnji put medicini.